Helium H90 Dagstorp Resultat - Hoppningen

Ja, hoppningen... Jag borde först och främst hoppat fram mycket mer, han var loj för han hade inställningen "shit vad lågt, orka bry sig" och det är ganska meningslöst att få han att hoppa upp och få kvalite i sprången då. Så fort man kommer över meten kan han fundera på att börja anstränga sig. 
 
När han hade varit i de 3 första hindrena och rivit nummer 3 (onödigt) och därefter började jag ta mig samman, det blev tightare linjer och jag fick rida en del. Vi fick bara ett pet, ett läskigt hinder hoppade Helge ungefär en halvmeter över så det inte skulle bitas. 
 
Det kändes bra, och det var tur att jag han rida så tidigt, när jag skrittade bort till transporten sen kom det en regnskur och då ska vi inte ens prata om hur det var när vi hade ställt in han. Underlaget på hoppbanan var nämligen okej och inte geggigt, men det blev det ju mer in i tävlingen de kom. 
 
Ni ser ju den mörka himlen... 
Lite felinställd kamera, men jag klagar inte, Helge dödade alla med snygghetsdöden när han glänste runt i sitt vita schabrak. Måste ha det på Helge oftare i banhoppningen, det är ju så sjukt snyggt!