Fin måndag!

Men alltså HUR kan klockan bli över tio? Jag förstår ingenting? Känner mig som ett stort frågetecken. Haha och jag som innan skrev att min hud äntligen börjar vara påväg tillbaka på banan? Skandinavisk som jag är kan jag enkelt bli påminnd om att jag har hud känslig som få. Vill inte.. 
 
I alla fall - är ni redo för december? Det är inte jag. Dock kommer jag få börja öppna julkalendrar och det är ju alltid härligt. I mitt rum i år finns den obligatoriska chokladjulkalendern, men även drömkalendern. Nämligen 24 happy days, Ultimate från the body shop. Blir så glad av att tänka på det! Familjen delar på den och jag hoppas åtminstonde lite på den kalendern! 
 
Iallafall - det jag faktiskt skulle komma till. Alaska var så himla fin idag. Vi gör en del skritt-galopp-skritt övningar med han, och det är ju introducering till enkla byten. Han älskar det och är alltid på hugget. Han är så stadig och stabil i dressyren och världens roligaste ponny att rida. Man blir sugen på att behålla han själv... 
 
Latte blir bättre och bättre dag för dag. Man märker att all energi hon samlat börjar gå ner mot normalt läge. Idag blev det lite galopp på grusvägarna och Latte blev megataggad direkt. Dock tyckte jag att hon samlade galoppen fint och tempot var stadigt lugnt och sansat och det blev inte tjuvökning. Härligt!
Note to myself: Latte har redan listat ut vad som är hem. Försök inte ge dig på lugn sansad trav på hemvägen där du tidigare galopperat. Hon blir taggad då... Krutlatte, hon ville så gärna galoppera hela vägen hem, så det funkade knappt att trava på normalt, vände och problemen var som bortblåsta. Skönt att äntligen hitta den normala traven som vi haft lite problem med nu i början. 
 
Det går frammåt iallafall! Är så nöjd med båda idag!