Svar på frågestund del 2

Vilken av de 4 50-shadesböckerna är bäst enligt dig?
 
 
Svår fråga, senaste är ju så himla bra och ger den sista pusselbiten, men jag älskar 50 nyanser av mörker. Alla är dock vääääldigt bra. 
 
Vilket är ditt favoritcitat?
 
 
"Du inser inte hur dåligt du egentligen har det förrens du tittar tillbaka, och inser att du faktiskt har det 1000 gånger bättre nu". 
 
Favoritblogg?
 
 
Hmm, linnolsson.se skulle jag nog säga. När jag har tid för att läsa andra bloggar, dygnet borde ha typ 26 timmar. 
 
Vad tycker du om politik och vad tycker du om HBTQ?
 
Jag fullkomligt älskar politik och igår på vår SO insåg jag att jag nog minsann borde bil politiker, formulera meningar så de blir övertygande kan jag. Jag tycker det är roligt och jag är rätt insatt, speciellt gillar jag att diskutera *flyktingkrisen *terrorproblem *Nato *Valfrihet och *Starkare straff. Som ni säkert vet, och denna informationen kan ni hitta i princip överallt, så står jag åt höger (blått). 
 
Ang HBTQ tycker jag väl egentligen ingenting. Kärlek som kärlek, låt folk älska mer. Jag själv är hetero, men det är liksom ingen big deal. Gör ingen skillnad och man ska ha samma rättigheter oavsett vem man älskar. Lovewins. 
 
Tycker du att du bryr dig mycket om hur du ser ut?
 
 
Alltså att svara nej skulle vara en lögn. Jag sminkar mig en del, och brukar alltid gå till skolan med smink, men hur pass mycket varierar. Sen vill jag gärna matcha kläder så jag ser någolunda presentabel ut. Så ja, en del bryr jag mig. Att jag sen alltid duschar beror på respekt mot andra som inte uppskattar hästdoft/allergier. Men ja, jag bryr mig, men allt är upp till en själv!