Resultat

Japp, equipe har säkerligen redan talat om hur det gått idag.

Var nere något tidigt på framridningen, det blev någon försening pga avramlingar, de jobbades sen in, grymt cred till Öved alltså. Regnet kom och gick, något som inte påverkade mig eller Latte och det var skönt att veta att hon kan gå i regn på banor som håller (vilket öveds också gjorde)!

Så fin som hon var idag på framhoppningen har hon aldrig varit. Hon tog allt, klippte allt och hoppade så fantastiskt. Banan var knepig på vissa bitar och hon lekte igenom. H100 känns verkligen enkelt nu och självförtroendet har vi inga problem på när det gäller någonting. Hon hoppar ner i vatten, svåra 90• svängar, kombinationer, smalhinder - verkligen allt.

Dock var vi inte felfria genom terrängen, jag medger. På hinder 17b av 19 hinder totalt fick vi ett stopp. På den vita soffan, en av våra personliga svårigheter som jag också visste om. Latte avskyr vita hinder, thats it. Hon stannade flera meter ifrån och det är väl inte direkt någons fel. Jag red som jag skulle mot hindret. Hon fick gå fram, nosa och känna att "okej, det är inte farligt" sen gav vi oss på det igen, lite spänd var hon allt men visst vi kom över. Och så jag klargör allt - Jag kände att Latte inte var pigg på att hoppa det hindret, jag red och smackade och verkligen försökte.

Sen efter tävlingens slut fick vi som haft problem gå ut på banan med tränare och bara hoppa igenom svårigheterna, vilket vi gjorde, hon fick kolla på det, nosa och sen hoppade vi tills vi gjorde det utan spänningar vilket var SÅ värdefullt. Så nu har vi hoppat ett vitt hinder tills det släppte och jag tror att vi om några veckor bara ska åka till terrängbanan och hoppa vita hinder helt själva och sen nöja oss när vi känner att det går bra. Dock har vi träningshelg framför oss så det får bli en senare plan att göra, men helst innan gärds.

Jag är iallafall jättenöjd, pb i dressyren, fin hoppning där jag kan sätta fingret på i exakt nanosekund vart felet uppstod. Sen i terrängen gjorde hon allt så bra, så jag är nöjd. Sen hoppade vi ju om det vita flera gånger och kände att vi var nöjda med hur hon gjorde det med. Så ja, missnöjd kan jag inte vara. Detta är ju inget som tyder på att vi inte är klara för 1* utan detta är något som vi vetat om länge att vi behöver träna massor på.

Ni får mer och bättre kamerabilder sen, dessa är prints, så ni vet. Har film med, från dressyr och hoppning. Samt hela banvisningen, men det tror jag får bli morgondagens projekt för just nu har jag ont i hela kroppen och är trött, haha!