Svar på mest ställda frågan just nu!

Jag ser och vet att många frågar när planen för att debutera 1* blir. Eftersom vi jagat kvalen så ja, då är också det satt. 
 
Vi kommer nu stå inför en månads uppehåll pga många tävlingar i år såhär långt. Därefter kommer jag rida vår fälttävlan på hemmabanan, som är v 26. Då ska vi ta oss an seniorDM, och jag planerar ju att åtminstonde ge lite motstånd eftersom jag mer än gärna tar favorit i repris från förra året. Dock blir detta lite mer motstånd, men klassen är H100 och jag och latte är i toppform om vi kollar på tidigare resultat. 
 
Därefter kommer debuten ske. Jag vill antingen rida på Proeventings fälttävlansvecka, en CNC1*, eller i Ljuslingsbackens CNC1*. Jag vet inte helt hundra och detta ska diskuteras med bla tränare, även om det är en bra tid kvar. Så får vi se helt enkelt! 
 
Mitt drömmål för i år är väl också J-SM. Det går på hovdala international v33, för detta krävs ett bas0 kval i 1*, så jag får se och räkna på det helt enkelt. Det beror ju på. 
 
Därefter har jag förhoppningen om någon mer rutinrunda i 1*, gärna flera. Sen är det Lag-SM v 40, och jag blev tredje ryttaren från min klubb att kvala 1*, det går i Dagstorp, så förhoppningsvis kommer vi stå på startlinjen i år, vilket hade varit superroligt! 
 
Så nu hoppas jag att jag rett ut en del frågetecken, vi kommer behöva träning innan debuten men ni får hålla tummarna för oss, jag tror ju personligen dressyren och banhoppningen kommer bli det svåra, då det inte alls känns lika självklart som terrängen. Men men, vi får kämpa på. Som en kunnig människa sa: Antingen kan man fega ur, och bara göra det lätta, eller så kan man kavla upp ärmarna och träna så man är redo inför en kraftansträngning. Preachiiiin'