Jag kommer sluta

Som ni märker ekar denna bloggen mer och mer tom, saknar relevant content och så vidare. Det känns som jag tappat gnistan och det har mer blivit en press att jag MÅSTE skriva, vilket jag gör sena nätter istället på min fria tid. 
 
Tyvärr vrids och vinklas allt jag skriver. Jag vågar inte skriva åsiktsinlägg för att det kan tolkas fel, jag får inte försvara mig om något går fel heller, för det anses inte vara bra för mig. Jag vill så gärna vara till lags för alla, men det går inte. Jag får konstant pikar om att jag "borde uppdatera" vilket känns jobbigt då mitt liv går lite på repeat just nu. Tiden blir knapp och på tävlingar orkar jag inte uppdatera alla sociala medier konstant för jag måste fokusera om, kameran åker inte heller med så ofta längre, och det gör mig rätt ledsen faktiskt, jag älskar att ha minnen från allt, och nu snackar vi verkligen allt, men jag kan liksom inte tvinga någon till något. Jag vill inte visa upp mitt förhållande med E för alla, jag vill inte visa upp festandet, för det hör inte hemma här. Man får skit för allt, och jag är inte supertaggad på det om jag ska vara ärlig. 
 
Rider jag två tävlingar för tätt får jag skit för det, men tävlar jag inte alls kommer jag tappa suget förr eller senare. 
Festar jag för intensivt med mina vänner är jag partyprisse alternativt någon form av alkoholist, men festar jag inte alls är jag osocial och tråkig. 
Pluggar jag för mycket borde jag spänna av, pluggar jag för lite måste jag ta mig samman. 
Tränar jag för mycket är jag för målinriktad, tränar jag för lite är jag soffpotatis.
Äter jag för mycket så hetsäter jag, äter jag för lite och samtidigt posear med thigh-gap på instagram så är jag anorektiker. 
Jag kan inte posta för mycket hästbilder för då har jag inget liv, men jag kan inte posta en enda selfie utan att få höra pikar som "uh en ren selfieblogg". 
 
Samtidigt som det har varit otroligt roligt, kul och givande att ha dessa 4,5 åren så är det nog dags att gå vidare. Det är tråkigt med den följarbasen jag jobbat upp, men som sagt, bloggarnas tid har sen länge varit påväg att dö ut, därför har det varit svårt att få fler följare som ständigt varit målet, och därför har jag tappat suget och drivkraften när jag inte känner att jag kan bli bättre. 
 
Men det har varit roligt under den här tiden. Tack alla som följt genom åren, men nu kastar jag in handduken. 
 
Denna gången - Inte på återseende. 
Simone