Latte galenpanna

Alltså omg latte idag var överallt och ingenstans. hoppade upp och ner på marken och for omkring och var rädd för allt. Banan hal så behövde rida långsamt och jag vart lite nervös för hur Latte och jag ens skulle komma ur detta. Men Latte skötte sig. Iallafall när det gällde hoppa hinder. 


Vid arenan och vattenhindret släppte allt och hon tuffade på igen. Man fick rida långsamt i början men hon är ju snabb i grunden min lilla häst. Hon har ju sån vilja och tycker det är så kul, men jag måste hålla tillbaka inför hindrena - därför hoppar hon som en känguru när vi vänder mot dem, haha. Men klockrent på alla smalhinder och vattnet, min stjärna. 

Fy vad jag älskar henne och hennes inställning. Hon gör allting som är rätt så svårt, och bara leker igenom. Det är som om hon säger "okej Simone jag hoppar oavsett vad" och det är en otrolig lättnad att kunna lita på henne så pass. Min fina lilla häst. Hon har ju en bit ifrån bästa hopptekniken men idag fick vi bra språng när jag bad henne chilla lite under banans gång, men hon har ju en gudomlig inställning. Min finaste sessa.

Publicerat i Allmänt