Vad jag äter på en dag!

Populärt på både instagram och på youtube har jag sett massa sånna här "what i eat in a day"-videos och det är nog seriöst det roligaste jag kollar på just nu, haha. Det och modevideos. Så på lovet tog jag mig själv friheten att fota allt jag åt på en dag. Så här var mitt schema!
 
Försöker alltid äta någolunda nyttigt, inte helfabrikat eller sånt. Nu efter årsskiftet har jag också börjat få i mig mer grönt och dricker mer vatten för det mår jag bra av. Äter som ni kommer märka, rätt lite mejeriprodukter, 
 
 
7,30 - Oftast brukar jag äta frukost här, men som vanligt hann jag inte. Så jag drack ett stort glas vatten. Annars brukar jag inte fixa hela stallet på morgonen utan frukost, men det var det jag gjorde. 
 
9,15 - Frukost! Fortfarande ändå morgon, och sålänge jag får i mig något ändå relativt tidigt så brukar jag fortfarande vara på banan rent humörmässigt, haha. Tips är verkligen att försöka få i sig något, och en smoothie går alltid oavsett. 

Min frukost bestod av en smoothie, som blev brun men den var supergod. Jag hade i havremjölk, grekisk yoggi, spenat, en halv banan och frysta hallon. Sen drack jag också två glas vatten innan jag sprang en runda. 
 
 
12.15 - Lunch! Jag älskar att äta lunch, haha. I mitt fall hade jag precis tränat och skulle ut och rida hästarna, så behövde få i mig kolhydrater snabbt. 
 
Min lunch bestod av nudlar, qornfilé, gurka, spenat och cremé fraise. Och vatten. För att ni ska få perspektiv på vad jag menar med "vatten" så menar jag runt 5dl. 
 
 
16.30 - Mellanmål. Jag hade precis kommit hem från stallet igen och var så sötsugen, så gjorde mig en till smoothie. 
 
Denna gången körde jag på min absoluta favorit. Hittade smoothiebooster på ICA förra veckan och det var fryst passionsfrukts-pure, och herre min skapare. Så min smoothie innehöll havremjölk, grekisk yoggi, spenat och banan, samt typ 3 bitar fryst passionsfrukt. 
 
18,45 - Middag, med La famillia. Typisk svensson-mat denna kvällen, men gott var det. Åt lax, potatis och citronsås, och ärtor för att få lite grönt till. Och vatten haha. 
 
 
 
Och efter detta blev jag i princip så mätt haha. Sen årsskiftet jag jag väl basicly lagt om mina matvanor helt. Framförallt jag har börjat äta mer och mer grönsaker, börjat dricka massa vatten och slutat trycka i mig onödigt socker. Det är inte på grund av träning eller viktnedgångsskäl, men jag mår så mycket bättre av det. Innan var jag alltid sugen på salt, var nästan sockerberoende och saknade energi. 
 
Nästa steg blir att skippa glassen, men jag har en plan på hur jag ska fixa det, haha.