Back on track

Eh hej igen, det var ett tag sen ni fick ett inlägg om annat än mitt största intresse för tillfället - dvs shopping. Heheh... 
 
Aja, tillbaka gladare och tröttare än någonsin. Men vi tar det i ordning, haha. 
 
Igår red jag Latte efter jag publicerat min Haul. Vi trimmade i paddocken och hade det superhärligt. Hon var superfin så det var roligt att rida dressyr igen. Körde lite extra styrka med henne genom förvänd galopp och sen även att vi ökade och minskade volt-storleken i galoppen ordentligt, och såklart samlingen. Men vi jobbar med den typ hela tiden så det blir lätt att jag glömmer den, haha. Mycket lättare att rida ordentligt nu när vi är i stallet igen av olika anledningar. Men det är ju ett litet paradis när det gäller utsikten från paddocken! 
 
 
 
Därefter åkte jag hem, duschade, svirrade om, packade det sista in i bilen och drog och tältade och hade grillkväll med ett gäng härliga vänner! Vi var väl typ 10 personer och det var bara så roligt. Vi badade, grillade. åt och drack gott och bara skrattade SÅ mycket verkligen, jätteroligt att vi blivit ett jättetight gäng med en blandning av mina vänner, och sen även E's vänner som jag kommer jättebra överens med. Vi var ju typ alla vi i Spanien och hur alla känner alla är komplicerat även för mig. Så trots att vi var vakna varje timme under natten och sov max typ 45 minuter, somnade vid 1,50 och blev väckta av ett bråk mellan massa kråkor redan 5,50 så var vi väl rimligt trötta. Men lyckliga, vi hade bara så mysigt i våra tält. Längesen jag tältade nu och att få göra det igen med så härliga vänner var verkligen en sån fulltankning av energi. Sen åt vi frukost, skrattade, pratade, sen packade vi ihop vid typ 11-tiden och jag var hemma en stund efter lunch. 
 
 
 
Därefter har jag i princip varit hos hästarna och kollat dem, sen gett dem lite mat. Sen slocknade jag i sängen någon timme innan jag var ute och sprang en runda. Blev inte så fasansfullt trött då jag sprang i regnet som kylde skönt när man sprang, sen var det skönt att äta en sallad innan jag hoppade in länge i duschen. 
 
Så det är vad jag gjort under 2 dygns tid. I natt kommer jag sova ikapp en hel del hoppas jag för såhär trött kan jag inte vara, haha. Men men, man ska leva livet. Nu är jag verkligen busy under alla helger fram till mitten av augusti men dock har jag helger uppbokade med vänner och lugna stunder. Så himla kul ändå, denna sommaren har verkligen redan slagit 2016 med hästlängder. 
Publicerat i Allmänt