Barcelona Haul!

Längesen jag kom hem nu men utlovade er en haul med vad jag köpte i Barcelona när jag var där. Shoppinggatorna där vi bodde (i Calella) var lite begränsade med bra saker men lyckades ändå göra lite kap, sen inne i centrala Barcelona så var shoppingen bra, men man hann inte med allt på den kortare tiden vi fick. Men jag är inte bitter, jag är ändå otroligt nöjd med vad jag köpte! 
Här rymdes allt, påvägen hem blev också rätt många saker skrynkliga så ha lite översikt med det, haha... 
 
 
Vi kan ju börja med det bästa för det ska jag inte ens visa. Jag köpte en balklänning! Jag tar ju studenten nästa år och hittade en jättefin, så därför köpte jag den och gjorde ett bra fynd, verkligen nöjd!
 
 
På färgan ner till spanien köpte jag med mig ett Contourkit och ett läppstift från bordershop. (Gick typ på 250kr totat och C-kitet är min dröm)
 
Jag köpte en regnjacka eftersom jag förutspådde hur vädret skulle vara här hemma, haha... 
 
Och min favoritkjol blev lätt denna rosa drömmen, fick massa komplimanger om den när jag postade bilderna från spanien, love it!!!
 
Och även en glittrig fest-kjol blev min, kommer vara slayin på höstens fester!
 
Och på festtemat så köpte jag även en topp som var otroligt flowy, med öppen rygg. 
 
Till hästgrejer köpte jag en tävlingsklocka då min andra inte håller för ridning, denna har bättre spänne och kommer sitta bättre. För typ 50kr får den hålla bäst den vill. 
 
 
Sen väl inne i centrala Barcelona gick jag också lite locco, haha. Det var extrem rea överallt så det blev en billig tripp trots massa grejer, haha. 
 
Från Mango köpte jag två toppar, min girl-gang t-shirt och en kort typ bandeau med massa straps. 
 
Från Zara köpte jag jordens gosigaste t-shirt, ångrar att jag inte köpte fler! Den är ju väldigt plain men otroligt skön. 
 
På Pull&Bear så köpte jag först denna otroligt magiska playsuit. Väntar dock på tillfälle att använda den då vädret suger varje gång jag tänkt använda den. 
 
Köpte också mina två croptops som jag missbrukat so far, haha. 
Och köpte även min favoritbok, här skriver jag ner tankar och varje dag minst en positiv sak som hänt för dagen. 
(Synd min bränna försvann typ direkt...)
 
Kan jag ens posta min falsterbohaul efter denna jättehaulen? Detta gick max på 1500kr, även om det kändes som mer ibland haha. Men de flesta ställen i barcelona hade 70% rea när vi var där, så why not liksom.