Sommarplanerna för resterande sommar!

Åh, känns redan som att sommaren är slut, eller är det bara jag? Suck... Dock måste jag ändå ge hiss till denna sommaren, känns som jag levt mycket mer nu än innan. Såklart kan det bero på att Latte fick 3v vila och jag kunde ägna mig åt annat men jag vet inte. Sen sover jag inte konstant heller, varje morgon upp senast 8,30 och börja dagen! Men iallafall, inte det det skulle handla om, utan vad som är kvar av de helgerna på lovet! 

v. 29, dvs denna veckan, så väntas en grej på fredag jag ska fixa, sen på lördag och söndag är det träningshelg, därav ställde jag in festplan på fredag, känns inte ok om jag ska vara fräsch i sadlen 10,30 lördag morgon faktiskt. 
v. 30, blir en rolig helg iallafall, det blir en P&J för mig och Latte på lördag fm, vi hoppar en 120 bara. Därefter ska jag ut på båtövernattning med 5 kompisar, så taggad!
v. 31 är det fälttävlansveckan! Där jag på måndagen fått äran att rida för Pippa Funell med Latte, och sen torsdag till söndag tävlar vi Nordiska Mästerskapen(!!), fatta stort. För mig iallafall. 
v. 32 Ser det ut som det blir tävling för mig på en H90 i vinslöv, men bara preliminärt. 
v. 33 Är det dags för en ny keratinbehandling av mitt hår på måndagen, men innan måndagens frisyrtid 12,30 så kl 10 ska jag återigen befinna mig på sjukhuset, dags å börja behandlingen på prototik, inte det roligaste men ett nödvändigt ont för ett bra slutresultat. Sen ligger det en anteckning på "sommarläger" i min kalender men kan verkligen inte minnas vad det var, haha... Får väl se om minnet repar sig till v 33 iallafall!
v. 34 är det dags för skolstart, för min del börjar jag åk 3. Sista året på gymnasiet. Så vad passar bättre än att börja med ett par ledighetsdagar? Vi (jag och Latte dvs) ska rida J-SM uppe i Segersjö! 
 
Sen går jag på vanligt liv i skolan v 35. Är tanken iallafall. Jag har noll koll på hur min höst kommer se ut med div planerade sjukhusbesök, har småkoll på tävlingar men inte hundra faktiskt. 
 
Kvar att planera in för sommaren är en fotografering (minst en iallafall) med en ny rolig men framförallt duktig fotograf, har dessutom en tattueringstid jag vill ordna men att bestämma ställe är svårt, vill ju bli nöjd men mamma skulle kolla av med sina kontakter med.
 
Så här emellan är det ok för typ vänner att få plats, festande, tältande, levande av livet osv. Men här är faktiskt varför jag inte sommarjobbar. Måste få leva livet lite med, haha. Dock sommarjobbar ju mina vänner men en del gör det inte, vilket är skönt, min sociala sida hade fått abstinens haha. 
 
Publicerat i Allmänt