Yesterday

Blev uppringd klockan sex och åkte hemifrån typ direkt och överlevde med telefon på 1% mer än en timme på kvällen, och kom hem lite väl sent, men tack och lov på rätt sida midnatt, haha. Därav uteblev min bloggning igår. 
 
Tränade på morgonen på finaste Latte, hon var fierce som vanligt. Därefter blev det fika med två klasskompisar, längesen jag träffade dem så det var otroligt kul att prata igenom hösten och catcha up lite! Passade på att samla vuxenpoäng, handade och tankade, och passade på att tappa mitt bankkort medan jag höll på! *ansvarsfullt* 
 
Sen åkte jag hemifrån vid 18,30 och hängde med Elin och Jonte. Vi satt ute i regnet under tak, pratade och skrattade flera timmar. Sen drog vi till maxi, handlade jordgubbar, kvarg, glass och sen åkte vi runt i ronneby, haha. Därefter drog vi till ett större gäng och snackade, E var där också så det var mysigt att stanna där en stund. Sen blev klockan runt 23 och folk skulle dra sig hemmåt i regnet, men eftersom det ja, regnade supermycket körde jag hem lite folk med. 
 
Mumsig fika och bättre vänner!!
Jag och Elin igår, blev typ den enda publicerbara bilden, haha... 
Publicerat i Allmänt