Q/A - del 1

Gah long time no answers... Här kommer iallafall del 1! 
 
Har du bra betyg och hur mycket har du pluggat i snitt? 
 
Jag har väl typ 3st C på snitt 17 kurser, resten B och A. Om jag fortsätter på samma sätt i 3an och räknar med de två extra meritpoängen jag får kommer jag gå ut med 21,46 i meritvärde. A i alla ämnen är 20,0 så även utan meritpoäng ligger jag väl helt ok med i matchen. 
Så jag antar det, haha. Jag pluggar som ett as vissa perioder, andra stunder är jag mer "go with the flow" och det löser sig ändå. Men jag har typ suttit på varenda naturkunskapslektion mellan november och februari och gråtit haha. Men jo, jag pluggar rätt rejält men så länge jag har ett mål så går det. 
 
 
Vad har du för schabrak när du tävlar? 
 
Jag har två st Equiline, ett vitt med blå kant jag designat själv till min terrängoutfit, sen har jag ett blått med gul och klarblå kant i hoppningen. 
I dressyren har jag ett från Globus som jag ridit med sen ponnytider, tanken är väl kanske att innan det faller byta upp det mot något som matchar min frack, men jag vet inte än. 
 
 
 
Vad har du för mål med att träna på gym/springa?
 
Bättre kondis framförallt när det gäller att springa, sen tycker jag det är kul. Sprang 4km på 16 minuter men sen rann det ut i sanden, svårt med motivationen när jag låg och grät ungefär varje natt de tre veckorna innan betygen skulle sättas haha. På gymmet vill jag bli starkare, men jag vill å andra sidan inte ha synliga muskler för det är inte fint på tjejer haha. Sen såklart hålla kroppen i topptrimm för att jag ska känna mig finare. Extrakilon klär ingen och kommer definitivt inte klä mig, då tar jag hellre att frysa lite ibland, haha. 
 
 
Anser du att du har många vänner? 
 
Detta går ju verkligen upp och ner med självkänslan. Vissa dagar är man ensammast i världen, andra dagar är man överöst med kärlek. Jag tror ingen bara kan signa upp på "jag har massa vänner" eftersom man ibland bara känner sig fett ledsen på ALLT. Vissa anser att jag känner hela världen, och att jag kan "festa varje helg med nya människor", men själv skulle jag nog säga att jag har väldigt många bekanta. Det går ju i perioder också, vissa stunder gillar jag att träffa många, andra gånger vill jag bara ligga hemma och plöja serier i sängen. Sen ser det ju utifrån sett ut som man har fler vänner, jag tror man är väldigt tidigt ute med att döma om någon är populär eller inte i bekantskapskretsar. 
 
Jag har svårt att släppa in personer på djupet, väldigt få får just chansen att liksom "lära känna mig" på riktigt. De som vet kan signa upp på att jag är "a hell of a mess" och att lita på nya människor blir liksom svårt om man har blivit sådär otroligt sviken av någon nära, precis som att älska en människa efter en otrohet, man blir rädd för att gå på nitlotten igen när man redan är "varnad". Men jag jobbar på det.
 
Och de vänner jag har är så otroligt fina, måste jag också nämna. Vi stöttar varandra i allt och framförallt respekterar vi varandra och så älskar man de sådär jäkla mycket oavsett vad. 
 Disa är ju en av de absolut bästa tjejer jag känner. Hon är så jäkla bra.