Arg, övertrött och superstressad

Hej på er. Igår blev det ingen bloggning alls från min sida för jag kom hem och somnade kvart över 5 efter utekvällen, så jag sov fram tills klockan var typ 12 och tappade bort all tidsuppfattning. Tack och lov mådde jag bra och kunde börja dagen direkt istället. Skolan blev klar i fredags och herregud va skönt, och sen bara ut och fira det. Kvällen gick också bra trots min oro över att ha klänning så gick det över förväntan. 
 
På eftermiddagen red jag både Alaska och Latte, finisarna. Nu är det snart bara en vecka kvar tills Alaska åker så försöker njuta av tiden på hans rygg så mycket som jag kan. 
 
Därefter fick jag ett ordentligt bryt vid matbordet och stormade därifrån. Jag kan liksom inte ta beslut som går emot mig som drabbar andra jag tycker fett mycket om, samtidigt som man får en jäkligt dålig anledning. Hallå det är 2017 vi ska ha kommit längre än såhär... Det i kombo med särbehandling och total ignorrans, samt att jag sovit jättelite, och har varit superstressad över den sista biten i skolan gjorde helt enkelt att jag bara grät. 
 
Men iallafall, pratade länge med mamma om problemen och efter det snackade jag med många av mina vänner länge och det kändes bättre då. Problemen får jag ta en annan dag. Var egentligen inbjuden till yttligare en fest igår men insåg att det kanske inte var det bästa just då. 
 
Idag ska jag iallafall rida ut med min kompis och sen har jag en häst kvar på schemat. Det blir nog bra. Efter det måste jag börja packa inför nästa helgs tävling i Danmark och sen sova ikapp lite till. 
 
 
^Strzegom HT 2017, bästa Latte. 
Publicerat i Allmänt