Sommarnatt

Åh. Bästa dagen, lätt. 
 
Hoppade terräng med Latte i morse, SÅ roligt när Latte verkligen är superfin. Hon gör ju allt så enkelt. Red henne med martingal idag och det funkade så bra. Hade otrolig kontroll idag så jag kan ju alltid drömma om att få ha det i helgen med. 
 
Därefter drog jag in till nationaldagsfirandet, svensk som man är. Haha, vi var där med drillet och det gick helt okej för mig iallafall. Efter det plockade jag upp mina två bästa tjejkompisar, drog till maxi och handlade allt man behöver för en ultimat grillkväll och sen drog vi hem till mig, bytte om och sen gick vi till hålan. Älskar det stället, verkligen superfint. 
 
Vi låg i timmar och pratade, jag visade de okända ställena av ön och vi grillade. Hur mysigt som helst, verkligen att ladda upp batterierna till helgen, som jag lär få genomlida med halsont. Suck. Dock lär det lägga sig till dressyren har jag räknat ut, då lär jag istället vara supertäppt i näsan, men får man välja tar man ju hellre det än halsont. Vi får väl se hur det artar sig. Solen och frisk luft kan ju gjort sitt tycker jag. Blir en lång stund i en supervarm säng hela natten så får vi hoppas jag lever imorgon. 
 
Här kommer lite bilder från kvällen. Drickan är alkoholfri kan vara värt att påpeka. Det är verkligen så mycket godare speciellt på vissa sorter. Efter många långa festnätter kan det vara skönt. Och det är skola imorgon. 
 
Mina bästa tjejkompisar, de är verkligen bäst och jag älskar dem av hela mitt hjärta. 
 
Sista bilden är från mitt favoritställe, går alltid dit när jag är arg, ledsen, irriterad, eller helt enkelt bara slår knut på mig själv med alla tankar. Här har jag spenderat många timmar under min tonår. 
Publicerat i Allmänt